VAUVOJEN VYÖHYKETERAPIA

Vauvan syntymä on ainutkertainen tapahtuma. Kaikki on uutta ja ihmeellistä niin vauvalle kuin vanhemmille.

Itku on vauvan tapa ilmaista pienen kehon tuntemuksia. Tavanomaisia itkun takana olevia vaivoja ovat suolistokivut, refluksivaivat, niskajumit ja eriasteinen syntymästressi. Massiivisemman itkun takana on yleensä koliikki.

Oli itku pientä tai suurta, vauvojen vyöhyketerapialla voidaan saada selvyyttä ja helpotusta tilanteeseen.

Vauvan hierominen etenkin suoliston, niskan ja selän heijasteiden kautta purkaa kehon jännitteitä ja vaivat löytävät ulosmenotien. Hoito rentouttaa ja aktivoi kehon toimintoja tasapainottumaan.

Hoidossa intensiivinen kontakti vauvaan on tärkeää. Vauvalle tulee turvallinen olo ja hän saa tilaisuuden osallistua itse hoitoon katseella, ääntelemällä ja kehon liikkeillä.

Vauvan hieromisen jäädessä kotikäyttöön se vahvistaa vauvan immuunipuolustusta ja tukee monin tavoin kasvua ja kehitystä. Jokainen vauva on yksilö ja myös hoidon vaikutukset ja reaktiot ovat yksilöllisiä. Joillakin vauvoilla jo yksi terapeuttinen käynti laukaisee vaivakierteen, joillekin taas pidempi hoitojakso on tarpeen.

Tavallisin hoitokertojen määrä on 2-3 kertaa kahden viikon sisällä. Vauvan vyöhyketerapiakäynti kestää noin tunnin, jolloin on aikaa keskustelulle, vauvan syöttämiselle ja vyöhyketerapiahoidolle.

Kaikki vauvat ovat hoidon jälkeen hyvin rentoutuneita ja nukkuvat pitkän tovin.

Kysy lisää vauvojen vyöhyketerapiasta:

soita 050 404 1283 tai lähetä sähköpostia liisa.laine@maansyli.net

Ota yhteyttä tai varaa aika yhteydenottolomakkeella