RUNSAUS-ENERGIAHOITO

Kaikki maailmassa on energiaa. Jokaisella esineellä ja luontokappaleella on oma värähtelytaajuutensa. Ihminen voi värähdellä matalalla tai korkealla riippuen ajatusten ja tunteiden laadusta. Kaikkia kehon toimintoja ja valmiuksia ylläpitävä voima perustuu monimutkaiseen energiajärjestelmään, jota ilman ihminen ei voisi olla olemassa.

Yksi keskeinen osa tätä järjestelmää on energiakeskukset eli chakrat. Ne vastaanottavat ja muuntavat elinenergiaa kehon kaikissa järjestelmissä. Energiajärjestelmänsä kautta ihminen on yhteydessä itseensä ja ympäristöönsä.

On hyvin luonnollista, että energialla voi myös hoitaa. Vaikka energiahoidot ovat uudehko asia, ne ovat ikiaikaisia tapoja hoitaa ihmistä. Energia tavoittaa hoidoissa koko ihmisyyden ja henkisyyden osa-alueet.

Runsaus-energiahoito yhdistyy Atlantiksen kultaiseen aikakauteen ja Äiti-Mariaan. Kolmiosainen hoitokokonaisuus käynnistää prosessin, jossa mielen uskomukset ja tunteiden haavat voivat alkaa eheytymään. Hoito vie oman itsen äärelle näkemään oma arvo ja lahjat tässä elämässä. Ei ole ketään toista samanlaista. Kaikista elämän haaksirikoista huolimatta saa olla kaiken hyvän arvoinen mitä elämä voi antaa.

Runsaus-energia auttaa murtamaan köyhyysajattelua, jonka mukaan olisimme pakotettuja elämään jatkuvassa puutteessa suhteessa terveyteen, rahaan, onnellisiin ihmissuhteisiin ja inspiroivaan työhön. Kosketuspinnan löytyminen omaan jumalallisuuteen ja luovuuden lähteeseen auttaa luomaan elämästä omien ihanteiden mukaista. Runsauden virrassa aarteet löydetään, tunnistetaan ja voidaan oppia tuntemaan omiksi.

Runsaus-energiahoidon ensimmäinen hoitokerta kohdentuu mentaalille, toinen tunne- ja kolmas fyysiselle kehon kokonaisuudelle. Jokaiseen hoitokertaan liittyy chakra-tasapainotus ääniraudalla.

Runsaus-energiahoito on myös saatava kaukokanavointina.

Kysy lisää runsaus-energiahoidosta:

soita 050 404 1283 tai lähetä sähköpostia liisa.laine@maansyli.net

Ota yhteyttä tai varaa aika yhteydenottolomakkeella